Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...

                                                                                          Το ότι θα ερχόταν κάποια μέρα που οι ένοικοι των πολυκατοικιών θα πιάνονταν στα χέρια για το πετρέλαιο θέρμανσης και ότι αυτό θα ήταν μια καθημερινή εικόνα, δε θα το πίστευε κανείς εύκολα.

Και όμως αυτή είναι η πραγματικότητα πλέον καθώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να "σφίγγουν" επικίνδυνα.

Το πετρέλαιο θέρμανσης δεν είναι βέβαια ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορεί να προκληθεί καυγάς.

Πολλοί είναι εκείνοι οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν τσακωθεί με γείτονές τους επειδή έχουν επιλέξει εναλλακτικές μεθόδους θέρμανσης όπως είναι για παράδειγμα οι σόμπες πέλλετ. Ο λόγος; Μα φυσικά ο "καπνός" ο οποίος προκύπτει από την καύση των πέλλετ και ο οποίος καταλήγει σε κάποιο μπαλκόνι. Οι γείτονες εκτιμούν ότι πρόκειται για αέρια ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία, με αποτέλεσμα να έχει χρειαστεί μέχρι και επέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες.

Η αλήθεια πάντως πάνω στο συγκεκριμένο είναι ότι πριν αποφασίσουμε να τοποθετήσουμε σόμπα πέλλετ σόμπα πέλλετ στο διαμέρισμά μας, θα πρέπει να έχουμε ενημερωθεί για το τι προβλέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας.

Επανερχόμενοι τώρα στους καυγάδες λόγω... πετρελαίου, έχει ενδιαφέρον το παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=it5xWtdpF9M




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...